Nieuws van Bonaire

Voorlichtingsbijeenkomst over verkiezingen en openbaar bestuur voor alle inwoners van Bonaire

Voorlichtingsbijeenkomst over verkiezingen en openbaar bestuur voor alle inwoners van Bonaire

Kralendijk – Op 23 januari wordt een algemene voorlichtingsbijeenkomst over verkiezingen en openbaar bestuur gehouden op Bonaire. Tijdens deze bijeenkomst, die wordt georganiseerd door het Openbaar Lichaam Bonaire, het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en de Wethouders-vereniging, zijn alle burgers welkom die meer informatie willen over de verkiezingen en het openbaar bestuur.

Ook is er gelegenheid om vragen te stellen over het verkiezingsproces en zaken die met de verkiezingen te maken hebben, zoals de verkiezingen voor de kiescolleges van de Eerste Kamer.

Bijeenkomst voor alle inwoners
Alle inwoners die geïnteresseerd zijn in de toekomstige ontwikkelingen van het eiland, zijn van harte welkom op deze bijeenkomst. Laat u goed informeren over het democratisch proces in het belang van de toekomst van Bonaire.

Waar en wanneer
Datum: Woensdag 23 januari 2019
Tijd: 17.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 17.00 uur)
Plaats: Marriott Hotel Bonaire

Training verplaatsen
In tegenstelling tot eerdere berichten is het trainingstraject voor kandidaatsleden van politieke partijen, door de Universiteit van Aruba en de Wethoudersvereniging, na overleg met de betrokken partijen, verplaatst naar medio februari 2019. Hierover volgt nog aparte berichtgeving.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo