Adoptiedier

Adoptiedier ” Lola” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij regelmatig een berichtje van een kat of een hond die het verdiend wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

DEZE WEEK : LOLA

Onze lieve altijd vrolijke Lola ❤️ Lola is een lief actief teefje van ongeveer 3 jaar. Ze is gek op aandacht, knuffelen en spelen. Lola loopt goed aan de riem en vindt het heerlijk om te wandelen. Lola is lief en sociaal met andere honden en gek op mensen. Wel kan ze mannen soms nog wat eng vinden, hier moet dus nog wat tijd in gestoken worden. Wij vinden dat het nu ook echt tijd wordt voor Lola om haar eigen plekje te vinden, ze zit al een hele tijd bij ons in de opvang. We weten wel zeker dat Lola ontzettend dankbaar zal zijn, en graag wil werken voor haar nieuwe baasje.

FKK Animal rescue Flor di Cuba 40 Kralendijk Bonaire Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katten bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken

Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Er is niet één Stichting te bedenken die zonder vrijwilligers kan, en dat is ook bij FKK niet anders. Voor donaties in welke vorm dan ook, groot of klein ….. altijd welkom. Sponsors zijn voor FKK Animal Rescue erg belangrijk en het maakt niet uit of het nou grote of kleine sponsors zijn. Zonder hen zouden zij dit werk niet kunnen doen! Om vrijwilliger, donateur of sponsor te worden ga dan naar hun website www.fkk-bonaire.org/nl/

Deel dit artikel