Nieuws van Bonaire

Dubbel feest bij Opleidings Instituut Bonaire

Dubbel feest bij Opleidings Instituut Bonaire

Kralendijk – Afgelopen vrijdag vond de diploma uitreiking plaats bij het Opleidings Instituut Bonaire, het OIB.  Studenten van verschillende opleidingen en niveau’s kregen een diploma, 45 stuks in totaal. 

Zeven studenten van Belastingrecht Caribisch Nederland ontvingen hun diploma voor de module Formeel Belastingrecht. Vijf studenten van Middel Management MBO4 namen hun diploma trots in ontvangst en BOPEC medewerkers hebben een cursus Engels bij OIB gevolgd en ontvingen hun diploma en nog vele andere trotse studenten.

Rocargo

Eigenaresse Gerty Koffijberg had ook goed nieuws, het opleidingsinstituut heeft het NRTO-Keurmerk gekregen. Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche.

Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat OIB voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.

Een onafhankelijke, externe certificerende instelling toetst of een aanbieder aan de kwaliteitseisen voldoet. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de branchevereniging voor private opleiders.

Het opleidingsinstituut hoopt met deze erkenning nog meer studenten op te leiden in 2019 om hiermee kansen te creëeren voor lokale werkzoekenden op de groeiende arbeidsmarkt van Bonaire.

Deel dit artikel