Nieuws van Bonaire

Kickboxer Davidlee Winklaar wint finale in Mexico

Foto Davidlee met zijn ouders Thea en Henrique Winklaar

Davidlee met zijn ouders Thea en Henrique Winklaar | Foto MONLIZ.art

Vandaag, zaterdag 27 oktober is kickboxer Davidlee Winklaar kampioen geworden tijdens het WAKO Pan American Championships 2018 in Mexico. Davidlee schrijft op zijn Facebookpagina: “Ik stond in de ring, met Bonaire in mijn hart en God maakte de bewegingen voor mij, samen hebben wij het gedaan.”

Tijdens de prijsuitreiking kreeg Davidlee de prijs uitgereikt door de president van WAKO Nederland en de organisatie feliciteerde hem speciaal omdat Bonaire voor het eerst meegedaan heeft aan de WAKO Pan America Championships.

Op dit toernooi strijden dames en heren uit Noord, Midden en Zuid Amerika in verschillende gewichtsklassen. Davidlee moest het in de finale opnemen tegen een Canadese vechter. Davidlee maakte al indruk tijdens de eerste wedstrijd van het toernooi waar hij zijn tegenstander in 10 seconden knock-out sloeg.

Davidlee heeft jaren zelfstandig getraind en heeft zich een paar jaar geleden aangesloten bij Topteam Bonaire. Na verschillende toernooien is hij vandaag in Mexico kampioen geworden in zijn klasse. Kickboxer Davidlee Winklaar wint finale in Mexico

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo