Nieuws van Bonaire

Mega Hit FM verzorgt muziek in Van den Tweel Supermarket

Van den Tweel Supermarket, de grootste supermarkt op het eiland, en de populaire lokale radiozender Mega Hit FM hebben onlangs een overeenkomst gesloten voor levering van de muziek in de supermarkt.

Mega Hit FM heeft hiertoe een ‘dedicated stream’ in het leven geroepen, welke gebaseerd is op de muziek die ook op de radio (101.1 FM) te horen is, maar dan zonder reclame boodschappen van derden en zonder nieuwsbulletins. Binnenkort zullen wel speciale aanbiedingen, die op dat moment van toepassing zijn in de winkel, te horen zijn tussen de muziek.

De software welke wordt gebruikt voor de aanlevering van de muziek is speciaal voor dit doel in Nederland ontwikkeld door Zenlex BV en is geïntegreerd in de automatisering software van dat bedrijf, welke Mega Hit FM al meer dan een decennium gebruikt.

Mega Hit FM is trots en blij de klanten van Van den Tweel Supermarket tijdens het boodschappen doen van achtergrond muziek te mogen voorzien.

Deel dit artikel