Nieuws van Bonaire

Feestelijke diploma-uitreiking van het MBO Bonaire

Afstudeerders Helpende Zorg en Welzijn

Afstudeerders Helpende Zorg en Welzijn

Op dinsdag 2 juli ontvingen de afstudeerders van het MBO Bonaire hun welverdiende diploma. In totaal zijn 93 diploma’s uitgereikt. De sectoren met de meeste afstudeerders zijn ‘Zorg en Welzijn’ en ‘Administratie’.

Rocargo

De feestelijke avond in Club SoHo stond volledig in het teken van de studenten. Ze werden in het bijzijn van familie persoonlijk toegesproken door hun, zichtbaar trotse, studieloopbaanbegeleiders en docenten.

“Met dit diploma kunnen ze aan hun omgeving en toekomstige werkgevers laten zien waartoe ze in staat zijn” vertelt Liset de Keijzer, unit-directeur MBO Bonaire. De SGB biedt de enige erkende MBO-opleidingen van het eiland. “Hiermee geven we studenten een betrouwbare en erkende basis om te werken of verder te studeren”.

Het MBO Bonaire is trots op alle gediplomeerde studenten en wenst hen veel succes in hun verdere loopbaan! Wil jij ook werken aan jouw toekomst? Schrijf je dan voor 13 juli in voor aankomend studiejaar. Kijk voor meer informatie op www.mbobonaire.com.

Afstudeerders Administratie

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo