Ruimtelijke ordening & bouw

101 burgers gaan beginnen aan eindproces verkrijging erfpachtterrein

Kralendijk – 101 burgers gaan beginnen aan het eindproces om een eigen erfpachtterrein te krijgen. Eén van de doelen van het eilandsbestuur is dat burgers aan een eigen erfpachtterrein komen volgens de vastgestelde regels. Samen met de directie Ruimte en Ontwikkeling heeft de infrastructuurgedeputeerde Rolanda Hellburg-Makaai onlangs vaart gezet achter dit project en thans kan gezegd worden dat 101 personen aan het eindproces gaan beginnen om een stuk grond te krijgen. Dit eindproces hangt af van elk persoon. Gedeputeerde Hellburg-Makaai is bijzonder trots en tevreden dat ze dit heeft kunnen bereiken. Dit is de eerste stap omdat binnenkort de werkzaamheden vervolgd zullen worden om meer terreinen beschikbaar te stellen zodat de burger zijn eigen huis kan bouwen. Een oproep gaat uit naar iedereen die een brief heeft ontvangen waarin staat dat ze in aanmerking komen voor een terrein, om de instructies die in de brief staan te volgen zodat alles goed verloopt.      

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo