Ruimtelijke ordening & bouw

Enquête Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire

Enquête Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire

KRALENDIJK – Hoe denkt u over uw woning en uw woonbuurt? Wat zijn uw woonwensen voor de komende jaren zijn?  Waar werkt u? Waar gaat u naartoe voor ontspanning? Aan welke plekken op Bonaire hecht u waarde? Dit zijn een paar vragen die de directie R&O van het openbaar lichaam Bonaire stelt voor het nieuwe Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire (ROB). 

De eilandsraad heeft bijna 11 jaar geleden het ROB vastgesteld. Dit plan geeft regels voor de ruimtelijke inrichting van Bonaire, bijvoorbeeld in welke gebieden woningen, bedrijven of hotels gebouwd mogen worden. En het beschermt de natuurgebieden. Het Ruimtelijk Ontwikkelingsplan Bonaire kunt u op www.bonaire-ro.nl inzien. 

Voor een herziening van het ROB, is er een enquête opgesteld. Burgers kunnen tot eind augustus deze vragenlijst invullen, zodat het OLB zicht heeft op wat de Bonairiaan belangrijk vindt. Wat de wensen en behoeften zijn.

De resultaten van de enquête worden meegenomen bij de beoordeling van het huidige ROB. Het invullen kost ongeveer 10 minuten. Uw bijdrage is erg belangrijk.

De enquête is in het Papiaments, Nederlands en Engels geschreven. Het kan hier ingevuld worden: https://bonairegov.com/campagnes/artikel/survey-ruimtelijke-ontwikkeling-bonaire. 

Rocargo
Deel dit artikel