Bonaire

Werkzaamheden herstel Kaya Nikiboko Sùit maandag van start gegaan

Kralendijk – Maandagochtend is men begonnen met de herstelwerkzaamheden van de Kaya Nikiboko Sùit. De Directie Ruimte en Ontwikkeling heeft een strategisch plan gemaakt om de werkzaamheden gefaseerd uit te voeren zodat de verkeersstroom niet gehinderd wordt. Er is ook rekening gehouden met de bewoners en de bedrijven in de genoemde straat.
Het project bestaat uit het verwijderen van het oude asfalt, de onderlaag herstellen en het aanleggen van een nieuwe basis en bovenlaag. Het weggedeelte dat hersteld wordt, loopt dan de rotonde op de kruising Kaya Industria, Kaya Emerenciana en Kaya Nikiboko Sùit tot aan het eind van de Kaya Nikiboko Sùit.
Op maandagmorgen is gedeputeerde James Kroon persoonlijk ter plekke aanwezig geweest om zich op de hoogte te stellen van de werkzaamheden. Zoals eerder aangegeven in dit persbericht is ervoor gekozen om het werk gefaseerd uit te voeren. Aan degenen die gebruik maken van deze straat wordt gevraagd om terdege rekening te houden met de tijdelijke veranderingen die dit met zich meebrengt. De bedoeling is juist dat de werkzaamheden normaal verlopen zonder de dagelijkse routine van de weggebruikers te verstoren.
Deel dit artikel