Ondernemen & Bedrijven

Kiteboarding Bonaire krijgt nieuwe eigenaren

afbeelding-bij-persbericht-kiteboarding-bonaire-krijgt-nieuwe-eigenaren

De eigenaren van Kiteboarding Bonaire, Roan Jaspars en Freek Hoving, doen per 1 januari 2017 afstand van hun bedrijf. Ze dragen het stokje over aan Oswaldo Garcia, Rommel Rivas en José Ferrer.

14 jaar geleden is Kiteboarding Bonaire opgericht als de eerste IKO gecertificeerde kiteschool van de ABC-eilanden. Roan Jaspars was zijn tijd ver vooruit en wist zijn enthousiasme voor de sport snel te verspreiden. Het bedrijf is gegroeid van 1 enkele instructeur tot een volwaardige school met, over de tijd verspreid, ruim 100 instructeurs en duizenden tevreden studenten. Maar nu is het tijd voor een nieuwe wind.

De 3 nieuwe eigenaren zijn geen onbekenden in de kite-scene. Sinds 2014 organiseren ze het jaarlijks terugkerende internationale kite-evenement Kitemanera. Met hun enthousiasme voor de sport, hun rol als ambassadeurs en hun kite-skills zijn zij de perfecte partij om een iconisch bedrijf op Bonaire voort te zetten.

Freek en Roan hebben het volste vertrouwen dat deze verandering zorgt voor een positieve energie binnen het bedrijf. Gezamenlijk met de nieuwe eigenaren hebben ze hard gewerkt aan een soepele overgang. Ze willen benadrukken dat de hoge kwaliteit en veiligheid van de lessen ook in de nieuwe constructie de nummer 1 prioriteit blijft.

Roan en Freek blijven niet stil zitten. Zij gaan zich vanaf 1 januari 2017 volledig richten op hun onlangs geopende resort: Windhoek Resort Bonaire. Met als doel hier uiteindelijk net zo’n succes van te maken als Kiteboarding Bonaire.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo