Ondernemen & Bedrijven

Extra vluchten in de zomervakantie

 

Tussen 8 juli en 4 september 2016 zal KLM op de route tussen Amsterdam en Curacao extra directe vluchten inzetten om hiermee aan de stijgende vraag te kunnen voldoen.

Deze additionele vluchten zullen uitgevoerd worden met een Airbus 330-200 welke zitplaats biedt aan in totaal 243 passagiers (30 World Business Class, 35 Economy Comfort en 178 Economy).

De extra vluchten vinden plaats op vrijdag en zaterdag.

Hiermee zal KLM gedurende bovengenoemde periode 11 keer per week naar Curacao vliegen, te weten dagelijks met de Boeing 747-400 en 4 maal per week met de Airbus 330 (dinsdag, vrijdag, zaterdag, zondag).

Ook voor de route tussen Amsterdam en Bonaire/Aruba zet de KLM extra capaciteit in, met een Airbus 330-200 zal ook op zondag gevlogen gaan worden. Het wekelijks aantal vluchten tussen Aruba en Bonaire en Amsterdam komt hiermee op 6 maal per week.

“ Wij zijn zeer verheugd extra capaciteit in te kunnen zetten op deze route en hopen hiermee aan de grote vraag in de zomervakantie-periode te voldoen”, aldus Pieter de Man, Regional General Manager Air France KLM Caribbean & Suriname.

Voor meer informatie betreffende de exacte aankomst- en vertrektijden of het boeken van tickets kunnen passagiers terecht op www.klm.com, bij een reisagent of bij het KLM kantoor te Curacao Hato Airport, geopend non-stop van maandag t/m vrijdag van 8 uur tot 16.30 uur.

KLM biedt alle intercontinentale vluchten aan inclusief maaltijden, (alcoholische)drank, snacks, baggage en personal video-entertainment met een aanbod van ruim 150 verschillende films, series/documentaires en muziek.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo