Veiligheid & openbare orde

Lichaam vermiste jongen gevonden

Gistermorgen is in alle vroegte het lichaam gevonden van de vermiste 22 jarige F. Wanga. De jongen werd sinds 30 november vermist. De familie sloeg alarm toen de jongen niet thuis kwam. Er is een man van Venezolaanse afkomst aangehouden die in verband wordt gebracht met deze zaak.

De politie kreeg op dinsdag 1 december rond 15.00 uur melding van een vermissing. F. Wanga zou maandagavond vertrokken zijn uit zijn huis in Nawati en niet zijn teruggekeerd. De politie startte een opsporingsonderzoek. Al snel kwam de Venezolaan  J.M. in beeld, een bekende van het slachtoffer, die volgens onbevestigde bronnen bekend zou hebben.

De politie roept de inwoners en bekenden van het slachtoffer op om, als ze iets weten of gezien hebben, dit te melden bij de politie via de tiplijn 7177251 of op het algemeen nummer 715800o

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo