Veiligheid & openbare orde

Incident op Slagbaai


Op vrijdag 17 juli rond 17:00 uur werd er gemeld bij de politiecentrale dat er iemand op zee werd vermist. Een vrouw met de Amerikaanse nationaliteit ging op Slagbaai snorkelen. Op een gegeven moment konden de mensen waarmee ze aan het snorkelen was haar niet meer vinden. Nadat de groep de vrouw enkele minuten zonder succes had gezocht, belden zij bij de ingang van Washington Park de politie.

De politie heeft hulp gekregen van onder andere de Douane, Brandweer, Kustwacht en Stinapa om de vermiste vrouw op zee te zoeken. Rond 18:45 uur signaleerde de helikopter van de Kustwacht de vrouw op zee in de buurt van Slagbaai.

Nadat het lichaam aan wal werd gebracht stelde de dokter vast dat de vrouw was overleden. De identiteit van het slachtoffer is Joan Wynne Toovey, geboren op 15 november 1952 in de Verenigde Staten.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo