Vakantie & Toerisme

Voor 980 euro 9 dagen op vakantie naar Bonaire

Foto Canva

Ben jij ook zo toe aan een heerlijke zonvakantie? Dat kunnen wij ons helemaal voorstellen met het regenachtige weer in Nederland. Ontsnap nu aan de regen, storm en winterkou en boek vandaag nog een vakantie naar de zon. Wij vonden een vakantie naar Bonaire van 9 dagen voor 980 euro per persoon. Bij deze reis zijn de vliegtickets, de accommodatie en transfers inbegrepen.

Bonaire ligt in de Caribische Zee, die het hele jaar warm genoeg is om in te zwemmen. De dagtemperatuur op het eiland schommelt rond 30 graden Celsius, ook in de wintermaanden. ’s Avonds en ’s nachts koelt het nauwelijks af. Dat betekent dat je de hele avond lekker buiten kunt zitten op het terras.

Voor 980 euro 9 dagen op vakantie naar Bonaire

Bonaire beschikt over een aantal prachtige stranden en je kunt er perfect snorkelen en duiken. De sfeer op het eiland is heerlijk ontspannen en de lokale bevolking is vriendelijk. Kortom, het eiland heeft alle ingrediënten voor een fijne zonvakantie.

Ook is er op het eiland van alles te beleven en te doen. Bonaire heeft een prachtige natuur. Bezoek bijvoorbeeld het Washington Slagbaai Nationaal Park tijdens jouw vakantie op het eiland. Of ga snorkelen of duiken. Ook op culinaire gebied heeft het eiland van alles te bieden. Je hoeft je dus zeker niet te vervelen wanneer je negen dagen op vakantie naar het eiland zou gaan.

Voor 980 euro 9 dagen op vakantie naar Bonaire

Lees ook: Top 10 leukste excursies op Bonaire

Wil jij ook voor 980 euro 9 dagen op vakantie naar Bonaire? Kijk dan eens op deze website. Bij deze 9-daagse reis zijn de retourvlucht, de transfers en de accommodatie inbegrepen. Boek dus snel jouw verblijf bij dit leuke appartementencomplex, want vol is vol! De genoemde prijs is exclusief 40 euro boekingskosten per boeking.

Volgeboekt?

Is deze aanbieding inmiddels uitverkocht? Geen probleem, via deze website vind je nog veel meer goede aanbiedingen naar het zonnige Bonaire.

Dit artikel bevat affiliatelinks

Deel dit artikel