Nieuws van Bonaire

Kleurrijke vlaggenparade voor Regatta

Kralendijk – De boulevard van Kralendijk werd op woensdag 11 oktober omgetoverd tot een zee van kleuren en levendigheid, toen de vlaggenparade ter ere van de opening van festiviteiten van de Regatta 2023 door de straten bewoog. Een stoet van bijna 2 kilometer enthousiaste deelnemers, uitgedost met vlaggen, bewoog zich richting het hoofdpodium bij het Bestuurskantoor, waar de feestelijkheden voor de Regatta plaatsvonden op het grote podium.

Terwijl het eiland geniet van de festiviteiten, werd er ook een moment genomen om te reflecteren op wereldwijde conflicten. Papi Cicilia introduceerde elk aanwezig land en vroeg om 1 minuut stilte voor diegenen die momenteel getroffen worden door oorlogsgeweld.

Het feest begon met de populaire muziekgroep Foyan Boys, die de avond opende met hun Caribische klanken. De hoofdact ERA Autentiko kwam uit Curaçao.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo