Nieuws van Bonaire

Bonaire vertegenwoordigd in Europese Open Blokart Kampioenschappen in Wales

KRALENDIJK – Twee Blokart-professionals uit Bonaire, Andrew Sands en Lennart Felida, zullen van 5 tot 8 oktober deelnemen aan de Europese Open Blokart Kampioenschappen in Llanbedr, Wales. De deelname dient tevens als leerervaring voor Bonaire, aangezien het eiland in februari van volgend jaar het podium zal zijn voor de eerste Caribische Open Blokart Kampioenschappen.

Andrew Sands, de eigenaar van Bonaire Landsailing Adventures en Lennart Felida, hoofdinstructeur, zullen Bonaire vertegenwoordigen in de kampioenschappen. De officiële link naar het evenement is te vinden op de website van de Blokart Sports Association: https://theblsa.com/events/european-blokart-championships-llanbedr/.

Er zijn hoge verwachtingen voor het Caribische evenement volgend jaar op Bonaire, met de hoop veel lokale en internationale deelnemers te trekken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo