Nieuws van Bonaire

Flamingo luchthaven niet tevreden met functioneren nieuwe bagageband

KRALENDIJK- Bonaire International Airport (BIA) is niet tevreden met het functioneren van de bagageband die de luchthaven kortgeleden heeft aangeschaft.

“Nadat de band binnen de planning in gebruik is genomen, zijn er bij de oplevering enkele serieuze problemen geconstateerd. Zo maakt de band onder andere te veel geluid en zijn er mechanische problemen. De band voldoet daarom momenteel niet aan de eisen die BIA hieraan stelt”, aldus de luchthaven. 

Na de meest recente storing heeft de luchthaven besloten de band tijdelijk buiten gebruik te stellen en in plaats daarvan gebruik te maken van de tijdelijke voorziening die tijdens de installatie van de band ook werd gebruikt. 

Overleg

Inmiddels vindt overleg plaats met de leverancier van de band, teneinde de technische imperfecties en het suboptimaal presteren te verhelpen. 

1200
Deel dit artikel