Nieuws van Bonaire

Bonaire krijgt maandelijkse koopavond

KRALENDIJK – In het centrum van Kralendijk zal vanaf 10 maart aanstaande maandelijks een koopavond worden georganiseerd. De koopavonden zullen op vrijdag zijn en de winkels zullen dan tot 21.00 uur geopend zijn. Het centrumgebied zal tijdens de koopavonden afgesloten worden.

Met deze avondopenstelling kunnen inwoners na hun werk nog inkopen doen. En voor toeristen bieden de koopavonden de gelegenheid om te shoppen tijdens de wat koelere avonduren.

Tijdens de koopavonden zal er een springkussen voor de kleine kinderen aanwezig zijn. Ook zal er achtergrondmuziek te horen zijn. De koopavonden worden door Tourism Corporation Bonaire (TCB) en het Openbaar Lichaam Bonaire (OLB) georganiseerd in samenspraak met de winkeliers.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo