Nieuws van Bonaire

Geen Curaçao North Sea Jazz Festival 2023

WILLEMSTAD – Het Curaçao North Sea Jazz Festival zal dit jaar niet doorgaan, zo heeft de organisatie gisteren bekendgemaakt. De beslissing is genomen naar aanleiding van diverse uitdagingen, waaronder logistieke belemmeringen, personeelstekorten, overvolle tourschema’s en stijgende kosten door de coronapandemie.

De concert- en festivalbranche wereldwijd is hard geraakt door de pandemie en de gevolgen zijn nog steeds merkbaar, waaronder personeelstekorten en kostenstijgingen en overvolle tourschema’s van artiesten. Daarnaast blijven er uitdagingen bestaan op logistiek gebied, waaronder beperkte beschikbaarheid van apparatuur en hardware en de moeilijkheden bij het internationale reizen met grote groepen.

Desondanks blijft de organisatie hoopvol voor de toekomst en zal zij vol gas geven om in 2024 een nieuwe start te maken op Curaçao.

Deel dit artikel