Nieuws van Bonaire

Arbeidsinspectie Bonaire valt Chogogo Time-to-Smile-Resort binnen

KRALENDIJK – De Arbeidsinspectie is vanochtend het Chogogo Time-to-Smile Resort binnengevallen. Dat gebeurde in aanwezigheid van verschillende opsporingsdiensten, waaronder politie en de Immigratie- en Naturalisatiedienst.

In een persverklaring is niet gezegd of er een concrete aanwijzing is of de wet wordt overtreden op het resort. Het multidisciplinaire team zegt te controleren op naleving van verschillende wetten op het gebied van arbeid en vreemdelingen.  

Om de naleving van de geldende wet- en regelgeving te bevorderen en te bewaken werkt de vreemdelingenketen steeds vaker samen en voert gezamenlijke controles uit. Bij deze controles wordt de overlast voor de onderneming en eventuele klanten/gasten zoveel mogelijk beperkt. De leiding van de huidige actie berust bij de Arbeidsinspectie van de RCN-unit Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Deel dit artikel

RocargoRocargo

Rocargo