Vacatures Bonaire

Vacature Baliemedewerk(st)er/ Receptionist(e)

Wij zijn op zoek naar een die zelfstandig kan werken, maar ook goed kan aansturen en samenwerken. 

Functieomschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het verwelkomen van bezoekers, beantwoorden van telefoongesprekken, beheren van afspraken en het verstrekken van algemene informatie aan klanten. Andere taken kunnen zijn het verwerken van inkomende en uitgaande e-mail, beheren van de receptieruimte, en assisteren bij administratieve taken. Je bent professioneel, nauwkeurig, beleefd en efficiënt in het omgaan met klanten en collega’s. 
Het betreft een fulltimefunctie.

Wij bieden een afwisselende functie in een gezellig team van medewerkers. Er is altijd ruimte voor overleg en leren (van elkaar) is belangrijk voor ons. 

Functie-eisen

  • Recente en relevante werkervaring van tenminste 3 jaar;
  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding;
  • Goede kennis van MS Office en in het bijzonder digitaal vaardig;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Beheersing van het Nederlands, Papiaments, Engels en Spaans;
  • Stressbestendigheid, integriteit en verantwoordelijkheid;
  • Nauwkeurigheid en streven naar kwaliteit van dienstverlening.

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een allround notariskantoor op het zonnige Bonaire, waar het leveren van service en kwaliteit voorop staat. Heb je interesse? Stuur voor 20 mei 2024 een mail met CV naar: robin@bonairenotaris.com.

Schrijf je in voor de vacature nieuwsbrief

Bonaire.nu heeft hét vacatureplatform van het eiland. Wil jij geen vacature missen? Meld je dan hieronder direct aan voor de nieuwsbrief met het actuele vacatureaanbod. Deze ontvang je dagelijks in je mailbox. Klik hier om je in te schrijven. En, volg je ons al op Instagram? Hier vind je tevens alle laatste vacatures.

Deel dit artikel