Bedrijfspagina

Cuba Compagnie eten, drinken en feesten

 

Lekker dineren in Cubaanse sferen

Cuba Compagnie Bonaire haalt haar inspiratie uit het grootste Caribische eiland Cuba, dit vind je niet alleen terug in de inrichting en sfeer van het restaurant, maar ook op de menukaart.

De keuken is als Cubaanse muziek, een vleugje Europa en een pittig stukje Zuid-Amerika. De gerechten worden door het keukenteam met liefde en passie bereid en dat proef je! Ook kun je bij Cuba Compagnie terecht voor een lekker verfrissend drankje. Buiten de standaard cocktails hebben zij een cocktailkaart gebaseerd op lokaal gedistilleerde dranken, zoals de calabas colada. Waarvan de vrucht in Cuba Compagnie’s eigen binnentuin groeit!

Elke donderdag organiseert Cuba Compagnie Latin Night vanaf half tien. Cuba Compagnie waant zich deze avond in de sferen van Havanna. Met gezellige salsa, bachata muziek verzorgt door lokale dj’s. Kom gezellig een dansje wagen en een lekker koud drankje drinken, we zien je donderdag!

Reserveren is aan te raden, maar niet noodzakelijk.

Cuba Compagnie is geopend donderdag t/m dinsdag van 17:00 – 22:00 uur

Reviews van gasten

Zeer gezellig en vriendelijk restaurant geheel in Cubaanse stijl. Zeer vriendelijke bediening en lekker eten!


Lekker avondje uit eten

Prachtige ligging van het terras en vlotte en leuke bediening. Personeel is vriendelijk, vrolijk eb behulpzaam. De kaart is prima. De kwaliteit is zeer goed en de prijs is naar verhouding zeer acceptabel.

Lees de allernieuwste tripadvisor reviews HIER !

Cuba Compagnie eten drinken en feesten
Latin dance night

Contact

Adres : Kaya Grandi 1
Telefoon:+599-7171822

Neem hier alvast een kijkje binnen bij Cuba Compagnie:

Deel dit artikel