Nieuws van Bonaire

Zwaar materieel nodig om cementwagen weer uit tuin te hijsen

De weg was enige tijd afgesloten om de klus te kunnen klaren. Foto: ABC Online Media

KRALENDIJK- Afgelopen weekend was zwaar materieel nodig om een cementwagen te verwijderen, die op vrijdag een tuin binnen denderde aan de Kaya Nikoboko Zuid.

De tuin in bleek echter eenvoudiger dan de tuin weer uit. Dat bleek op eigen kracht niet mogelijk. De inschakeling van een zware kraan was nodig om de cementtruck uit de tuin en weer op de weg te hijsen.

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog steeds niet duidelijk. De cementwagen reed op volle vaart de tuin binnen, waarbij de muur bijkans werd verpulverd. Gelukkig is niemand gewond geraakt bij de onfortuinlijke actie. 

bekijk hieronder de video van live99fm

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo