Nieuws van Bonaire

TCB start met fotowedstrijd op social media

KRALENDIJK – Tourism Corporation Bonaire lanceert een nieuwe social media campagne. De campagne, ‘Capture Bonaire, fotowedstrijd 2022’ heeft volgens het toeristenbureau als doel de consument bewuster te maken van de nieuwe merkpositionering van Bonaire, van de essentie en de belofte.

Ook wil TCB de betrokkenheid op sociale media en het aantal volgers blijven vergroten. Meedoen kan door de beste foto van Bonaire, Klein Bonaire of het Marine Park te kiezen binnen de volgende categorieën: wildlife, landschap, onderwater, natuurbehoud, mensen, geschiedenis en cultuur.

Rocargo

De wedstrijd staat open voor iedereen van 18 jaar en ouder met een camera of telefoon en die affiniteit heeft met Bonaire en graag aan anderen laat zien wat het eiland te bieden heeft. Dit kunnen zowel lokale inwoners zijn als bezoekers.

De wedstrijd is op 22 augustus gestart en eindigt op 19 september. Op 23 september 2022 worden uit alle in aanmerking komende inzendingen de top drie winnaars geselecteerd en bekendgemaakt.

Prijzen

De prijzen bestaan uit een weekendje in een resort, een zeiltour of een strandpicknick.

Met deze campagne biedt TCB de lokale bevolking en bezoekers van Bonaire een leuke en creatieve manier aan om het eiland in al zijn schoonheid te ervaren.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo