Nieuws van Bonaire

M21 van Daisy Coffie wil minder praten en méér doen voor Bonaire

KRALENDIJK- De politieke beweging M21, begonnen door onafhankelijk raadslid Daisy Coffie roept burgers op het eiland die een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling op hun steentje bij te dragen aan de toekomst van het eiland en om zich te melden bij M21.

“Vandaag wil M21 officieel aankondigen dat onze organisatie iedereen die mee wil werken aan een betere toekomst voor Bonaire, de kans wil geven om dit te doen. Onderschat niet wat je allemaal kan doen, hoe klein het steentje dat je bijdraagt ook is, het is een bijdrage waarmee wij alles wat niet goed gaat hier op Bonaire, kunnen verbeteren”, aldus de beweging. 

M21 is naar eigen zeggen een innovatieve, dynamische, democratische, participatieve, inclusieve, sociaalliberale organisatie, met aandacht voor jongeren, toegewijd aan en geëngageerd met Bonaire. “M21 is ervan overtuigd dat als wij hetzelfde blijven doen, op dezelfde manier blijven stemmen, op dezelfde manier met politiek blijven omgaan zoals wij tot nu toe hebben gedaan, wij dezelfde resultaten zullen blijven behalen. 

Méér doen

M21 kondigt aan dat de beweging advertenties zal plaatsen op sociale media, waarin het geïnteresseerden oproept zich bij de beweging te melden. 

“Het is nu tijd om de zaken anders aan te pakken, op een innovatieve manier. Samen staan wij sterk, samen wordt het werk eenvoudiger, samen zijn wij succesvol. Hét  moment is nú; minder praten, meer doen!”, aldus de beweging.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo