Nieuws van Bonaire

Publieke Gezondheid organiseert zelf-test Drive Thru

KRALENDIJK- De afdeling Publieke Gezondheid heeft op woensdag een drive-thru georganiseerd om zelftests uit te delen aan groepen die deel zullen nemen aan de viering van de Dia di Rincon.

“Dit jaar kunnen we eindelijk weer Dia di Rincon vieren. Het is belangrijk dat mensen zich bewust zijn van de noodzaak zichzelf en anderen te beschermen, vooral bij grote bijeenkomsten zoals de Dia di Rincon”, ze gedeputeerde Nina den Heyer. 

Rocargo

De overheid wil mensen ook bewust maken van het feit dat COVID-19 niet gewoon weg is, hoewel we met het virus zullen moeten leven. In dat kader is de campagne ‘Biba kuné’ (leef ermee) gelanceerd.  Met de campagne wil de overheid mensen bewust maken van het feit dat mensen zichzelf ook kunnen testen, bijvoorbeeld voor zij bij kwetsbaren op bezoek gaan. 

Groepen

Diverse groepen zijn benaderd voor het afhalen van zelftests die bij de Dia di Rincon kunnen worden ingezet. De testen zijn gratis. 

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo