Nieuws van Bonaire

Dance Sensation Dansschool houdt audities

Dance Sensation Dansschool houdt audities

KRALENDIJK – Dance Sensation Dansschool op Bonaire is in samenwerking met Lucia Marthas op zoek naar nieuw talent tussen 6 en 18 jaar. Op zaterdag 9 april worden er audities gehouden.

Danstalent wordt gevraagd een opvoering te geven in ballet en urban dans, om te kunnen beoordelen of zij op het gewenste niveau zitten. Zij krijgen op de dag van auditie ook les in verschillende dansstijlen, waaronder klassiek en modern ballet, hip-hop en afro-dance. De deelnemers worden door Marthas op hoog niveau klaargestoomd. 

Stapje hoger

Dance Sensation Dansschool geeft sinds 2008 danslessen aan zowel kinderen als volwassenen. De vooropleiding van Lucia Marthas Institute for Performing Arts is een stapje hoger en bereid basisschoolleerlingen en leerlingen in het voortgezet onderwijs voor op eventuele voortzetting op Mbo- of Hbo-niveau.

Aanmelden voor de auditie van 9 april kan per mail dsdkantoor@gmail.com of telefoon 7171529.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo