Overheid

LVV houdt Open Dag op 2 april 

LVV houdt Open Dag op 2 april 
De voorbereidingen voor de LVV Open Dag zijn in volle gang

KRALENDIJK – De afdeling LVV (Landbouw, Veeteelt en Visserij) houdt op zaterdag 2 april een Open Dag van 8:00 uur tot 14:00 uur. 

Telers zullen er stands hebben met hun eigen planten te koop en anderen zullen eten verkopen. Ook zijn er verschillende gratis workshops over het verzorgen van planten, het maken van compost en het starten van een eigen hydrocultuurtuin. 

Bonaire Daily Fresh zal rondleidingen geven in hun nieuwe faciliteit en uitleg geven over wat aquaponics is. Ook worden de nieuwste ontwikkelingen met het publiek gedeeld, waaronder een nieuwe machine voor het persen van hooi afkomstig van gras dat bij LVV wordt geteeld. 

Voor meer informatie of het huren van een stand, kan men bellen naar 717-8836.

Deel dit artikel