Nieuws van Bonaire

Volop overtredingen tijdens verkeerscontroles 

Volop overtredingen tijdens verkeerscontroles 

KRALENDIJK – Op maandag 7 maart werden op verschillende locaties verkeerscontroles gehouden. Er werden 34 processen-verbaal uitgeschreven. 

Het ging met name rijden zonder geldig rijbewijs, rijden zonder geldige verzekering, rijden zonder helm, rijden zonder autogordel om. Ook had een enkeling geen kenteken en geen achter- en voorlicht. Tijdens de controles werd een auto naar het politiebureau gebracht voor bewaring. 

Verder werden in Rincon en op de E.E.G. Bulevar ter hoogte van Bachelor’s Beach, snelheidscontroles uitgevoerd waarbij verschillende processen-verbaal werden uitgeschreven voor het rijden met een te hoge snelheid. De controles zijn uitgevoerd met een speciale laser gun die de snelheid van passerende voertuigen meet.

Deel dit artikel