Nieuws van Bonaire

Van Bonaire afkomstige Danniel blaast coaches Voice of Holland omver

Coach Glennis Grace Luistert aandachtig naar de opening door Danniel. Beelden: RTL

KRALENDIJK/HILVERSUM- In de eerste uitzending van de Voice 2022 heeft de van Bonaire afkomstige Danniel Drullard Henriquez de coaches in zijn blind audition overtuigend weten te overtuigen van zijn zangkwaliteiten. 

“Jij bent die stem, die persoon, die we in alle seizoenen van The Voice nog niet hebben gezien en niet hebben gehoord”, zei coach Waylon tegen Danniel, die de zoon is van een dominee echtpaar op Bonaire. 

https://youtu.be/7mboOftstHE

Ook coach Anouk stak haar bewondering niet onder stoelen of banken. “Wat een volume joh, je blaast de hele tent omver. Ik zat zowat buiten de studio”, aldus Anouk. 

Danniel kiest uiteindelijk voor coach Anouk, in plaats van coach Glennis Grace, die als eerste draaide voor de ietwat excentriek uitziende, maar zeer innemende Danniel. 

Jeugd

Danniel vertelt in de introductie over zijn jeugd die hij doorbracht op Bonaire en onder andere de normen en waarden die hij van zijn ouders meekreeg. Danniel vertelt dat het geloof, mede dank zij zijn ouders heel belangrijk voor hem is. Danniel zingt al vanaf zijn achtste en zingt ook veel gospelliederen. “Dat kan ik goed horen”, zegt Waylon over het optreden van Danniel.

Deel dit artikel