Nieuws van Bonaire

Overheid Bonaire en WEB praten met inwoners Antriol over stankoverlast riolering

Overheid Bonaire en WEB praten met inwoners Antriol over stankoverlast riolering

KRALENDIJK- Het openbaar lichaam Bonaire heeft, samen met WEB N.V. een informatiebijeenkomst georganiseerd voor de bewoners van Kaya Neerlandia en Kaya Den Tera om te praten over de stankoverlast die veroorzaakt wordt door de riolering in de buurt. 

Tijdens de bijeenkomst waren aanwezig de gedeputeerde van Economische Ontwikkeling Hennyson Thielman en een vertegenwoordiger van WEB N.V. om de buurtbewoners te informeren over de werkzaamheden die nu gaande zijn om te komen tot een oplossing voor de overlast die de riolering veroorzaakt. 

Klachten

De bewoners van de twee bovengenoemde straten hebben al lange tijd klachten over de onaangename geur. Ze zijn zelfs naar de Nationale ombudsman gestapt om hun ontevredenheid te uiten over de situatie waar ze dagelijks in leven.

Het openbaar lichaam Bonaire is, in samenwerking met WEB N.V., zo ver dat ze een mogelijke oplossing hebben gevonden om een einde te maken aan de stankoverlast die veroorzaakt wordt door het rioleringssysteem. Het is de bedoeling dat vóór 15 december aanstaande dit probleem opgelost is. De verwachting is dat dit zal helpen om het leven van de bewoners in de buurt van de riolering aangenamer te maken.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo