Nieuws van Bonaire

Fonds Culturismo ontvangt tot 1 november subsidieaanvragen

Fonds Culturismo ontvangt tot 1 november subsidieaanvragen

KRALENDIJK – Tot 1 november 2021 kan er nog een projectidee worden ingediend voor een subsidieaanvraag voor een Culturismo-georiënteerd project. Een subsidieaanvraag moet een combinatie zijn van cultuur en toerisme.

Culturismo is een combinatie van cultuur en toerisme en wil projecten ondersteunen die onder deze noemer vallen. Projecten die Culturismo ondersteunt betrekken de eigen cultuur en de lokale bevolking bij nieuwe activiteiten voor toeristen. Beleving en ervaring van de cultuur door lokale bewoners staat hierbij vooraan.

Het Fonds Culturismo richt zich op projecten van zelfstandige kunstenaars, artiesten en muzikanten of lokale culturele organisaties en musea. Voorwaarde van het fonds is dat de aanvragers wonen of gevestigd zijn op het eiland waar het project wordt uitgevoerd. Historici, wetenschappers en auteurs komen ook in aanmerking voor subsidie van projecten uit het Fonds Culturismo. Het fonds keert tot Nafl. 10.000,00 uit per aanvrager.

Kijk op onze website voor meer informatie: https://pbccaribbean.com/cultursimo/

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo