Nieuws van Bonaire

Adoptiehond “Puffy” in het zonnetje

In samenwerking met Fundashon Kunuku Kakelvers (FKK) delen wij graag een berichtje van een kat of een hond die het verdient wat extra in het zonnetje gezet te worden en uiteraard op zoek is naar een nieuw huisje. Lees je dit vanuit Nederland en zou je graag deze hond of kat willen adopteren, dan kan dat ook!

Deze week Puffy! Dit vrolijke mannetje is ongeveer 6 maanden oud en is nog op zoek naar een gouden mandje. Puffy is voor zijn leeftijd aan de grote kant en word een flinke middelmaat. Hij is sociaal, stabiel, aanhankelijk en ontzettend lief met andere honden. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen!

FKK Animal Rescue kun je vinden aan de Flor di Cuba 40, Kralendijk,  Telefoon +599-780-8020

Voor meer info of wil je andere hondjes of katjes bekijken? Ga dan naar de facebook pagina van Fundashon Kunuku Kakelvers waar je de meest recente info kunt bekijken. Facebook Fundashon Kunuku Kakelvers

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo