Nieuws van Bonaire

Warme dagen op de ABC eilanden

KRALENDIJK – Door de lichte tot matige wind is de warmte op de ABC-eilanden de komende dagen gegarandeerd. Houd hier rekening mee en blijf gehydrateerd. De zich ontwikkelende storm (wat Grace zal worden) zal de komende dagen het windpatroon over het gebied verzwakken, wat leidt tot benauwde omstandigheden.

Vandaag blijft het droog en overwegend zonnig, maar als een tropische golf de lokale eilanden nadert, zal er in het weekend meer bewolking zijn en is de kans op een lokale (onweer)bui groter. De toekomstige “Grace” zal geen bedreiging vormen voor de ABC-eilanden, maar wel een bedreiging voor de noordoostelijke eilanden van het Caribisch gebied.

Meer over het weer lees je op facebook pagina van Caribbean Weather Center

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo