Advertentie

Kom donderdag naar de informatiesessie van de University of Curaçao | Advertentie

Mogelijkheid voor een bachelor in toerisme

Tourism Corporation Bonaire (TCB) organiseert samen met University of Curaçao (UoC) aanstaande donderdag een informatiesessie voor de bacheloropleiding International Hospitality and Tourism Management (IH&TM).

Met een bachelor diploma in IH&TM kun je een carrière beginnen bij verschillende organisaties in de toeristische sector, van werken in een hotel, luchtvaartmaatschappijen, transport, cruises, evenementen, reisbureaus, touroperators en op de luchthaven.

De toeristische sector van Bonaire groeit momenteel en met de verwachte toename van de werkgelegenheid voor de lokale bevolking, is dit programma een geweldige kans om je carrière in de toeristische sector een start te geven.

De informatiesessie vindt plaats op donderdag 12 augustus 2021 bij Captain Don’s Habitat (Aquarius Room) om 11 uur.

Kom donderdag om meer te weten te komen over dit bachelorprogramma. Registreer door een mail te sturen naar: sef.office@uoc.cw

Lees ook:

Deel dit artikel