Nieuws van Bonaire

Controle stranden en horeca op Bonaire

Controle stranden en horeca op Bonaire

KRALENDIJK – Gisteravond heeft KPCN, Toezicht en Handhaving en de KMAR, een actie gehouden in het kader van de naleving van de noodverordening. 


Hierbij werden verschillende stranden en horeca gelegenheden bezocht. Enkele locaties zijn, in samenwerking met KPCN, door de directie Toezicht en Handhaving gesloten omdat ze zich niet aan de regels hielden; er bevonden zich klanten buiten bij de locatie die iets aan het drinken waren. Zowel op stranden als bij snacks zijn groepen mensen gevraagd op te breken. Er zijn geen boetes uitgeschreven omdat de verschillende groepen direct gehoor gaven aan de politie. 

Het KPCN en partners zullen de komende periode blijven controleren op de noodverordening. Processen verbaal voor het overtreden van de noodverordening voor zowel burgers als bedrijven worden niet uitgesloten.

Deel dit artikel