Coronavirus

Bekende 60-plussers als eerste ingeënt op Bonaire

Paulina Rodriguez, Bòi Antoin en Marjan Luinstra hielden in elk geval de 1.5 meter regel strikt in acht bij het wachten op hun beurt voor de eerste prik met het Corona-vaccin.

KRALENDIJK- Drie bekende 60-plussers zijn op maandag als eerste bij de priklokatie op de Kaya Amsterdam gevaccineerd.

Journalist en cultuurkenner Bòi Antoin, Paulina ‘Mama Smile’ Rodriguez, en dokter Marian Luinstra-Passchier van Publieke Gezondheid, ontvingen al vroeg in de ochtend hun eerste prik met het Pfizervaccin.

Antoin en Rodriguez verschijnen ook als ambassadeurs van de vaccinatie op posters die het openbaar lichaam Bonaire via diverse kanalen verspreid. De poster moedigen medeburgers aan zich te laten vaccineren.

Planning

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen 60-plussers zich de komende dagen bij het Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas laten vaccineren. Op woensdag wordt bij de Fundashon Cocari in Rincon gevaccineerd.

60-plussers die zich niet nog niet hebben aangemeld kunnen dat alsnog doen door te bellen naar 0800 0800 of zich online te registreren op www.bonairecrisis.com


Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo