Nieuws van Bonaire

Uitbreiding Covid callcenter afspraak vaccinatie

Uitbreiding Covid callcenter afspraak vaccinatie

KRALENDIJK – De beschikbare lijnen van het callcenter voor het maken van een afspraak voor de coronaprik worden uitgebreid. Zo laat gedeputeerde Nina den Heyer weten.

Den Heyer begrijpt dat het zorgpersoneel en de 60-plussers zich snel willen aanmelden. ,”Ik ben blij dat zoveel mensen zich willen aanmelden. We bekijken hoe de aanmeldingen gaan nu er extra lijnen worden geopend. Als het moet, breiden we uit met nog meer lijnen.”

Op de eerste dag kregen door de drukte een aantal mensen geen gehoor en dachten toen dat het callcenter  niet in gebruik was. “Omdat het zo storm liep, worden er extra lijnen geopend,” zo heeft Den Heyer verklaard.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo