Nieuws van Bonaire

WestJet stelt vluchten naar Bonaire uit

WestJet stelt vluchten naar Bonaire uit

Kralendijk – De eerste vlucht van WestJet, die een directe verbinding zou creëren tussen Toronto, Canada en Bonaire, is uitgesteld tot het einde van het jaar.

De Canadese overheid heeft onlangs nieuwe inreis maatregelen aangekondigd voor reizigers die naar Canada (terug) reizen. Reizigers moeten een negatief PCR-testresultaat laten zien voordat zij aan boord gaan van een vlucht naar Canada. Ongeacht een negatieve PCR-test, moeten reizigers bij aankomst in Canada verplicht 14 dagen in quarantaine.

Sinds de aankondiging van de nieuwe inreis maatregelen zijn annuleringen naar verre bestemmingen waaronder ook Bonaire, snel toegenomen. Om deze redenen heeft het management van WestJet besloten om WestJet-vluchten naar onder andere Bonaire uit te stellen tot het volgend seizoen, winter 2021.

WestJet en Tourism Corporation Bonaire hebben onlangs een overeenkomst getekend voor diensten tussen Bonaire en Toronto, Canada. Deze overeenkomst blijft van kracht en beide partijen zullen blijven werken aan de voorbereidingen voor het volgend seizoen.

Deel dit artikel