Nieuws van Bonaire

Meer KLM vluchten naar Aruba in kerstvakantie

Aruba maakt zich klaar om grenzen te heropenen

Schiphol – Vanwege de grote vraag naar vliegtickets richting Aruba heeft KLM besloten om daar vaker naartoe te vliegen in de kerstvakantie. Op 26, 27, 29 en 30 december vinden er vier extra, rechtstreekse vluchten plaats. Dit meldt Luchtvaartnieuws.nl

Eerder besloot KLM al om de frequentie op de driehoeksroute Amsterdam – Bonaire – Aruba – Amsterdam te verhogen, met een tweede dagelijkse vlucht op 13 en 14 december (afgelopen zondag en maandag) en op alle dagen van 17 tot en met 21 december en van 1 tot en met 8 januari.

Bovendien wordt op een deel van die vluchten een grotere Boeing 777 ingezet in plaats van de Airbus A330.

Enige zonbestemmingen
Aruba en Bonaire zijn (samen met Sint-Maarten) de enige zonbestemmingen die een geel reisadvies hebben én niet onder de kabinetsoproep vallen om tot half maart geen buitenlandse vakantie te boeken. Eerst hoorde Curaçao daar ook bij, maar dat eiland kreeg onlangs een oranje reisadvies.

Vorige week maakte TUI fly al bekend dat het de capaciteit richting Aruba en Bonaire verhoogt. “Aruba gaat nu van twee naar vier vluchten en Bonaire van drie naar vier vluchten per week, steeds gecombineerd met Curaçao waar onze crew overnacht”, aldus TUI-manager Manfred Lahey.


Lees ook:

Rocargo
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo