Nieuws van Bonaire

Kan Bonaire ook starten met hotelvoorbereidingen?

Kan Bonaire ook starten met hotelvoorbereidingen?
Foto: Kempinski

Kralendijk – In Europa openen hotels langzaam weer hun deuren. Zo ook een aantal Kempinski Hotels. De Europese hotelgroep lanceert tegelijkertijd een plan om goede service te kunnen verlenen en tegelijkertijd te voldoen aan de regionale veiligheids- en gezondheidsvoorschriften.

Deze “Kempinski Witte Handschoenen Service” refereert aan de handschoenen en mondkapjes die alle werknemers nu dragen bij interactie met gasten. Daarnaast zijn maatregelen genomen voor het houden van anderhalve meter afstand en zijn de kamers voorzien van mini-handontsmetters en mondkapjes.

Vanavond maakt Bonaire bekend hoe het eiland gaan afschalen en of scholen weer open mogen. Een volgende stap is het openen van bedrijven. Wat doen hotels op Bonaire aan voorbereiding op “het nieuwe normaal?”De persconferentie start om 17.30 uur.

Bron zakenreisnieuws.nl

Lees ook:

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo