Nieuws van Bonaire

Verscherpte regels voor toegang ziekenhuis

Verscherpte regels voor toegang ziekenhuis

Kralendijk – Per direct gelden strengere regels voor toegang tot het ziekenhuis en Kas di Kuido. De nieuwe maatregel is genomen om eventuele besmetting van personeel en patiënten met het Corona-virus te voorkomen.

Alle bezoekers dienen zich te melden bij de balie van de hoofdingang. De baliemedewerker zal de bezoeker enkele vragen stellen. Afhankelijk van de antwoorden kan de bezoeker eventueel toegang tot het ziekenhuis worden geweigerd. De baliemedewerker kan, na het doorlopen van een protocol, de bezoeker ook verzoeken om beschermende voorzorgsmaatregelen te nemen voordat deze het ziekenhuis ingaat.

De strengere regels gelden dagelijks van 7.45 uur tot 20.00 uur. Fundashon Mariadal vraagt de bevolking van Bonaire om hun begrip en medewerking aan deze nieuwe regels. “Alleen samen krijgen we Corona onder controle,” aldus het ziekenhuis.

Deel dit artikel