Nieuws van Bonaire

Jonge topsporters en hun coach in het zonnetje gezet

Kralendijk – Afgelopen donderdag vond de vierde editie van “streanan deportivo” plaats. Met dit jaarlijks terugkerend evenement willen de gedeputeerde van sport de heer Pablo James Kroon en INDEBON, jonge topsporters en hun coach op Bonaire in het zonnetje zetten.

Alle sporten die op competitief niveau spelen zijn door Indebon benaderd voor het selecteren van één topsporter. Deze topsporter moest een teamplayer zijn van onbesproken gedrag met een positieve instelling. Een inspiratie en motivatie voor anderen en qua prestaties boven alle anderen uitsteken. De geselecteerde topsporters en hun coach zijn door het openbaar lichaam Bonaire uitgenodigd om “streanan deportivo” bij te wonen.

Dit evenement vond plaats bij de Sporthal “Kompleho Deportivo Jorge Nicolaas”. Het werd geopend door de gedeputeerde Pablo James Kroon en afdelingshoofd INDEBON Peter Silberie.

Alle verkozen topsporters en hun coach hebben van de gedeputeerde een oorkonde, dankbetuiging en een cadeautje ontvangen, waarna ze de rest van de avond gezellig met elkaar konden netwerken onder het genot van een kerstdiner.

Een live video van de uitreiking is te zien op de facebook pagina Gobièrnu di Boneiru.

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo