Nieuws van Bonaire

Belangstelling overweldigend voor Masterplan 2030 conferentie

Kickoff Masterplan 2030 wordt live uitgezonden

Kralendijk – De belangstelling voor de Kickoff Masterplan 2030 Conferentie is zo groot dat er ruim een week voor het evenement al geen aanmeldingen meer kunnen worden aangenomen.

Om mensen die de conferentie graag hadden willen bijwonen tegemoet te komen heeft de organisatie geregeld dat het programma rechtstreeks te volgen is via NOS TV, Live 99FM en via facebook.com/MasterplanBonaire 

De conferentie begint woensdag 6 november. Na de introductie door conferentievoorzitter Glenn Thodé zullen gezaghebber Edison Rijna en de gedeputeerden Elvis Tjin Asjoe, Nina den Heyer en James Kroon hun visie op de toekomst van Bonaire geven. Daarna zal een keur aan lokale, regionale en internationale gastsprekers ter inspiratie hun ervaringen met de deelnemers delen. Op donderdag en vrijdag volgen workshops om een eerste aanzet te geven voor het op te stellen masterplan. Er komen ook nog bijeenkomsten in de wijken. De inbreng van burgers vormt de leidraad voor het uiteindelijke masterplan dat beschrijft hoe de Bonairiaanse samenleving er in 2030 moet uitzien. 

Bezoek voor meer informatie de website www.masterplanbonaire.com of facebook.com/MasterplanBonaire

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo