Nieuws van Bonaire

Europese parlementariër Samira Rafaela op bezoek bij gezaghebber Edison Rijna

Samira in 2019 op bezoek op Bonaire

Kralendijk – Maandagochtend heeft Samira Rafaela, lid van het Europese Parlement voor de Nederlandse politieke partij D’66, een officieel bezoek afgelegd bij gezaghebber Edison Rijna. Op Bonaire zal Samira Rafaela met verschillende instanties vergaderen, onder andere het Bestuurscollege, het NGO Platform Bonaire, Sea Turtle Conservation en anderen.

Tijdens het bezoek was er een speciaal moment waarop Samira Rafaela en gezaghebber Rijna samen poseerden onder de vlag van Bonaire, de Nederlandse vlag en de Europese Vlag op de patio van het Bestuurskantoor. Namens het Bonairiaanse eilandbestuur heeft dhr Rijna het wapen van Bonaire bij parlementariër Samira Rafaela opgepind als blijk van vriendschap met ons eiland.Daarbij gaf de gezaghebber uitleg over de betekenis van het wapen en waar het voor staat.   

Deel dit artikel