Nieuws van Bonaire

Twee nieuwe aanhoudingen bij illegaal drugs en munitie transport

Kralendijk – In de nacht van 22 op 23 april 2019 zijn drie mannen (de Venezolanen J.E.P.V. 26 jaar en J.L.V. 43 jaar en de Boneriaan O.F.S.J. 54 jaar) aangehouden met ongeveer 10 kilo marihuana en 200 scherpe patronen. De verboden goederen zijn afkomstig uit Venezuela.

De mannen bevonden zich in de mangrove bij Sorobon nadat zij daar door een lokale boot waren afgezet. De boot is in beeld gekomen door het werk van het Rescue and Coördination Center van de Kustwacht te Curaçao. Vervolgens zijn eenheden van KPCN, de Koninklijke Marechaussee (KMar) en de Douane ter plaatse gegaan.

Op 20 mei zijn na onderzoek door de KMar nog eens twee mannen aangehouden voor deze zaak zo laat het OM vandaag weten,  (E.L.E.C. 44 jaar uit de Dominicaanse Republiek en de Boneriaan C.H.E. 44 jaar).

Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo