Nieuws van Bonaire

Een huis kopen op Bonaire ? De leukste huizen van mei

Een huis kopen op Bonaire? Wij zetten hieronder de leukste koopwoningen op Bonaire voor je op een rij. Alle makelaars op Bonaire hebben natuurlijk een eigen website waar een uitgebreid aanbod aan koopwoningen op staan. Wij zetten de leukste huizen van deze maand in de spotlight. Wanneer je op de foto van een huis klikt ga je direct naar de makelaars website toe waar je contact kunt opnemen voor meer informatie en waar je meer foto’s en informatie over het huis kunt vinden.


Huis van de maand mei bij Caribbean Homes

Sabadeco Crown Villas 23

Uw eigen stukje paradijs op aarde in de gewilde villawijk ‘Sabadeco’ voor minder dan 6 ton! Deze 3 slaapkamer, 2 badkamer woning is gelegen in het mooie Crown Villas. Voorzien van een open en luchtige woonkamer met hoge plafonds en natuurlijk licht in overvloede. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer voorzien van marmeren tegels. Alle slaapkamers zijn voorzien van plafondfans, airco units en aluminium shutter ramen met horren. Door de openslaande deuren loopt u vanuit de woonkamer via het overdekt terras naar de weelderige, tropische tuin met zwembad.Tussen de vele volwassen palmbomen kunt u in een hangmat van een verkoelende bries en een boek genieten. Het dakterras, met prachtig uitzicht op de Caribische zee en Klein Bonaire, is de perfecte plek om van een cocktail te genieten tijdens zonsondergang. Comfortabel en luxe wonen in de mooiste wijk van Bonaire? U bent welkom voor een bezichtiging.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Homes:

Adres : Plasa Reina Juliana 6 Telefoon : +599 717 4686 E-mail : info@caribbeanhomesbonaire.com Website : www.caribbeanhomesbonaire.com Facebook : Caribbean Homes Bonaire

Huis van de maand mei bij Sunbelt Realty

Playa Lechi Residence 7

Een ruime en luxe 2-slaapkamer, 2 badkamer appartement aan de boulevard van Kralendijk met op loopafstand van all winkels en restaurants. Gelegen op de 1e etage in Playa Lechi Residence, dit appartement biedt schitterend uitzicht op zwembad, tuin en de Caribische zee vanaf het riante overdekte terras. Wandel langs de zee naar het centrum van Kralendijk, leg uw zeilboot aan een boei voor de deur of rust gewoonweg uit aan het verkoelende zwembad. Ideaal voor permanent wonen en zeer geschikt voor verhuur !

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sunbelt Realty:

Adres : Kaya Grandi 41 Telefoon : +599 717 6560 E-mail : info@sunbeltbonaire.com Website : www.sunbeltbonaire.com Facebook : Sunbelt Bonaire

Huis van de maand mei bij Harbourtown Real Estate

Elegancia del Caribe 18

Luxe appartementencomplex met gemeenschappelijk zwembad gelegen aan de boulevard van Kralendijk. Restaurants, bars en ook een duikschool zijn op loopafstand ! Dit prachtige appartement bevindt zich op de tweede etage en is bereikbaar middels trap of lift. Het appartement wordt volledig gemeubileerd aangeboden en heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Perfecte ligging met goede verhuurmogelijkheden ! Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Harbourtown Real Estate:

Adres : Kaya L.D. Gerharts 20 Telefoon : +599 717 5539 E-mail : info@harbourtownbonaire.com Website : www.harbourtownbonaire.nl Facebook : Harbourtown Real Estate

Huis van de maand mei bij Qvillas

Kaya Proud 3

In de spotlight deze maand; een heerlijk familiehuis op Kaya Proud 3 in de leuke, rustige buurt Playa Pabao, op loopafstand van het centrum en de boulevard van Kralendijk. Het huis heeft 4 slaapkamers, allen met inbouwkasten en airconditioning units, en 2 badkamers. Vanuit de keuken en woonkamer komt u op de grote porch die langs de hele voorkant van het huis loopt. Rechts langs het huis loopt de oprijlaan, met plek voor 3 auto’s, met aan het einde een grote garage die omgebouwd kan worden tot appartement. Kortom een huis op een centrale locatie om zo in te trekken met mogelijkheid om nog een extra appartement te creëren! Deze maand is de vraagprijs van het huis verlaagd naar $349.000! Neem contact met ons op voor een bezichtiging!

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Qvillas:

Kaya Gob. N. Debrot unit 9 Tel: +599 7170881 E-mail: info@qvillas.com Website: www.qvillas.com Facebook: Qvillasbonaire

Huis van de maand mei bij Sotheby’s

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Grand Residence in Santa Barbara

Dit prachtige landhuis ligt genesteld op de berg in de wijk Santa Barbara. Het in 1995 voltooid en in 2017 prachtig in Antilliaanse stijl gerenoveerde huis is gebouwd met een uitgesproken oog voor detail met een spectaculair uitzicht.

Het hoofdhuis heeft drie ruime veranda’s waarvan eentje uitkomt op het zwembad, grote keuken, woonkamer, 1 slaapkamer met badkamer, een kantoor met aparte archiefkamer, een trap naar beneden naar de enorme kelder en op de bovenverdieping nog een grote zolder.

Het bijgebouw bestaat uit twee aparte slaapkamers met elk een badkamer. Verder zijn er nog twee buitendouches, een buitentoilet, een opberghok en een spoelruimte voor duikuitrusting.

Rocargo

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Sotheby’s:

Adres : Kaya L.D Gerharts 10 Telefoon : +599 717 1950 of +599 780 1810 E-mail : peter@sir-abcislands.com Website : www.sir-abcislands.com Facebook : Sotheby’s Realty Bonaire

Huis van de maand mei bij Bonaire Realty

EEG Boulevard 80i

Dit ruime appartement ligt direct aan zee met directe toegang tot de zee en heeft uitstekende verhuur mogelijkheden. Het appartement heeft twee slaapkamers en twee badkamers en een heerlijk overdekt terras. Het is gelegen op de eerste verdieping waardoor je een onbelemmerd zicht op zee hebt. Het appartement wordt momenteel vooral voor korte termijn verhuurd, maar kan ook gebruikt worden voor eigen gebruik of lange termijn verhuur. Het appartement is volledig gemeubileerd !

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Bonaire Realty :

Adres : Terramar Building, Unit #5 Telefoon : +599 786 4740 E-mail : info@bonairerealty.com Website : www.bonairerealty.com Facebook : Bonaire Realty ________________________________________________________________________________________

Huis van de maand mei bij RE/MAX Paradise Homes

Unieke villa in Sabadeco

Deze prachtige villa combineert eilandinspiratie en architectuur en is gelegen naast een permanent groene zone. De spectaculaire uitzichten beginnen als je door de privépoort rijdt en doorloopt naar de binnenplaats. De grote hal met hoog balken plafond trekt u naar het panoramische uitzicht over de zee en eiland. Drie van de vier slaapkamers hebben uitzicht op zee en elke kamer is verbonden met een volledig betegelde badkamer. De slaapkamer op de bovenverdieping beschikt over twee privé terrassen met uitzicht over de zee en de heuvels van Sabadeco. Dit huis is een meesterwerk van design en vakmanschap en beschikt over ingewikkeld gesneden mahonie deuren en ramen, met de hand geschaafde mahoniehouten vloeren en volledig afgeschermde ramen met veiligheidsinlegstukken. Ontworpen met privacy en veiligheid in het achterhoofd, dit huis is voorzien van beveiligde ramen, hoge elektronische toegangspoorten en buitenverlichting. Het pannendak herbergt een recent geïnstalleerd zonnepaneelsysteem. De volgroeide tuin met zwembad is onderhoudsarm en uitgerust met een efficiënt grijs water-irrigatiesysteem. Volg een virtuele 3D-rondleiding: https://my.matterport.com/models/jLm9PSmERFy

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij RE/MAX Paradise Homes :

Adres : Kaya Grandi 24A Telefoon : +599 717 7362 E-mail :  info@bonairehomes.com Website : www.bonairehomes.com Facebook : REMAX Bonaire

Huis van de maand mei bij Bona Bista

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart Deze “Luxury Smart Homes” zijn de meest innovatieve en duurzame woningen die ooit gebouwd zijn op Bonaire! Dit project maakt het mogelijk dat de koper van deze luxury smart homes een eigen ontwerp kan kiezen voor de villa. Ben je nieuwsgierig naar de vele mogelijkheden ? De verkoop is gestart! Bij Pure36 kunt u deelnemen in een innoverend woon en leef concept, gebaseerd duurzaamheid en de volgende smart technologieën: – Solar battery powered – Solar water heating – Regenwater opvang – Grijswater hergebruik – Eetbare tuinen

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met Bona Bista Bonaire:

Adres : Bona Bista #1, Telefoon +599 700 2950 E-mail :  Info@bonabistabonaire.nl Website : www.bonabistabonaire.nl Facebook : Bona Bista Bonaire

Huis van de maand mei bij Caribbean Vista Blue

Een huis kopen op Bonaire? De leukste huizen van maart

Sur Salinja 16

Wonen in het hart van Bonaire op maar 700 m loopafstand van zee, met Kralendijk en haar restaurants en winkels binnen handbereik. Sur Salinja is een volledig afgebakend woongebied met één centrale in- en uitgang. Sur Salinja 16 is in de 1ste fase gebouwd, op een eigendomskavel van ca. 616 m2. Fraai gelegen, op de hoek van de middenstrook, omgeven door qua woningtype vergelijkbare woningen, omringd door een cactushaag en betonnen tuinmuren, en een geweldige ligging op de wind! Het heeft een woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers, een voor- en achter terras, een separate berging en parkeerplaats voor het huis maar buiten de kavel. Wonen of investeren op Sur Salinja betekent ook automatisch lid worden van de Vereniging van Eigenaren. De begrote bijdrage voor het onderhoud van wegen, bermen en verlichting bedraagt ca. $10/maand per woning. En natuurlijk moet er rekening gehouden worden met de omgeving en hierover zijn onderlinge afspraken gemaakt; meer informatie hierover is op verzoek beschikbaar.

Bel voor meer informatie of voor een afspraak met een makelaar bij Caribbean Vista Blue:

Adres : Kaya P.N. Antonio Neuman #24-A Telefoon : +599 777 5899  E-mail :  info@caribbeanvistablue.com  Website : www.caribbeanvistablue.com Facebook : Caribbean Vista Blue
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo