Nieuws van Bonaire

Informatiebijeenkomst politieke partijen op 14 januari

Het Openbaar Lichaam Bonaire is gesloten wegens feestdagen

Kralendijk – Het centraal/hoofdstembureau nodigt alle politieke groeperingen die geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de aankomende eilandsraadverkiezingen, uit om een informatie bijeenkomst met het centraal/hoofdstembureau bij te wonen.

Tijdens dit overleg zal worden stilgestaan bij de belangrijkste informatie over de verkiezingen van de leden van de Eilandsraad op 20 maart 2019. Er wordt tevens stilgestaan bij alle informatie die de politieke groeperingen nodig hebben om een complete kandidatenlijst in te leveren voor de aankomende verkiezingen.

Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op maandag 14 januari 2019 van 18.00 tot 20.00 in de wachtruimte van de afdeling burgerzaken te Kaya Neerlandia 40.

Alle geïnteresseerden dienen hun aanwezigheid via email te bevestigen via dmartinus@bonairegov.com.

Rocargo
Deel dit artikel