Nieuws van Bonaire

Buskaarten voor schoolvervoer zijn vanaf 14 januari verkrijgbaar

KRALENDIJK – Het Openbaar Lichaam Bonaire wil graag laten weten dat de buskaarten voor de periode van januari 2019 t/m juli 2019 v.w.b. schoolvervoer, georganiseerd en gesubsidieerd door het Bonairiaanse eilandsbestuur, verkrijgbaar zijn vanaf 14 januari 2019.
U kunt langskomen bij het kantoor van de Directie Samenleving en Zorg aan de Kaya Neerlandia 41 om de benodigde gegevens te laten invullen. Daarna gaat u met de kaart naar het kantoor Burgerzaken om te betalen en de kaart geldig te maken. Als het om meer dan één kind gaat, moet u dit aantonen met uw familieboek.
Voor vragen, op- en aanmerkingen en suggesties kunt u telefonisch contact opnemen met dhr Theo Frans op het kantoor van de Directie Samenleving en Zorg, Kaya Neerlandia 41 op telefoonnummer 717-2211.
Deel dit artikel

Rocargo

Rocargo

Rocargo

Rocargo