Nieuws van Bonaire

Bonairiaanse tafeltennisbond viert 50ste verjaardag

Kralendijk – Het afgelopen weekend heeft de Bonairiaanse Tafeltennisbond (BTTB)  haar 50 jarig bestaan gevierd. Dhr Junni Vos, voorzitter van de BTTB, heeft in de eerste plaats iedereen die actief is in de tafeltennissport gefeliciteerd en daarnaast ook een beroep gedaan op jongeren, in het bijzonder meisjes, om mee te gaan doen met deze sport, aangezien er momenteel maar één dame actief is in de club.

Gedeputeerde James Kroon, die vanwege gezondheidsklachten niet aanwezig kon zijn, heeft Yasir Gressman, portefeuille-secretaris van Kroon, afgevaardigd om hem te vertegenwoordigen bij de opening van de viering van de Bonairiaanse Tafeltennisbond. Dhr Gressman vertelde dat er een speciale felicitatie uitgaat naar degenen die tot op de dag van vandaag hun schouders onder de organisatie steken, waardoor de tafeltennissport al jaren actief is gebleven.

Tot slot heeft Yasir Gressman namens het Bonairiaanse eilandbestuur de organisatie alle succes toegewenst voor de toekomst. Als afsluiting van het officiële gedeelte heeft voorzitter Junni Vos, samen met een vertegenwoordiger van IT Connection, een mooie herinnering overhandigd aan de secretaris van de BTTB, dhr Leo Domacassé, die gedurende al de jaren die de BTTB bestaat, goed werk heeft verricht.   

Deel dit artikel